Vi dækker bredt

Vi udfører forskellige former for gravearbejde, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, for at høre specifikt om dit grave projekt

Former for gravearbejde

Vi udfører flere forskellige former for gravearbejde. Deriblandt:

✔ Nyt vandstik til nybyg eller ved utætheder på rør i jorden.
✔ Udskiftning af vand og varmerør i jorden på egen grund.
✔ Udlægning af vandrør til kolonihave, sommerhus, annex, staldbygninger eller andre bygninger.
✔ Etablering af drikkevandsløsninger til dyrefolde og automatvanding.

Vores kunder er glade

Rigtig fint udført

Rigtig fint udført arbejde med stort engagement for at indfri kundens ønsker. Samtidig er de rigtig gode til at sparre med kunden, så man fælles kommer frem til den helt rigtige løsning. Dejligt at se hvorledes de håndtere uforudsete ting. Helt klart ikke sidste gang jeg anvender dem.

Man kunne ønske at modtage en samlet tidsplan, så det ville være nemmere at kunne følge fremdriften og melde mere præcis videre i forhold til andre.

Finn

Rigtig god service!!!

Vi fik en utrolig god behandling hos Schoenemanns, og ville klart anbefale andre at goere brug af deres service. Det var for det foerste helt utrolig nemt at faa bestilt en tid til besoeg. Desuden var deres personale, der kom paa besoeg, baade dygtige og service-minded og var gode til at forklare problemet og fremlaegge loesningsmuligheder. Vi fik en helt utrolig god behandling og ville helt sikkert igen goere brug af deres service.

Morten

Fremragende service

Jeg havde et mindre fjernvarme-relateret problem og ringede til Schønemanns VVS for at høre, om de kunne komme og ordne det. Det ville de gerne men tilbød også, at de i stedet kunne guide mig gratis over telefonen, hvilket jeg takkede ja til. Skønt at få det ordnet med det samme og samtidig blive lidt klogere på sit varmesystem. Det ser ud til, at jeg har fundet min lokale VVS’er til fremtidige opgaver.

Kristian

Vi har hvad du skal bruge

For at sikre hurtig og professionel hjælp, råder vi over vores egne gravemaskiner, og dygtige maskinførere. Skulle der være behov for andet eller større udstyr har vi adgang til dette gennem vores samarbejdspartnere.
Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en opgave der kræver gravemaskiner eller andet tungt udstyr.

Kontakt os i dag

Hos Schønemanns VVS & Blik ligger vi inde med erfaringen til at tilgå forskellige former for gravearbejde. Ring til os i dag på 91 100 600 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

© Copyright - Schønemanns VVS
Ring op