Vi dækker bredt

Vi udfører forskellige former for gravearbejde, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, for at høre specifikt om dit grave projekt

Former for gravearbejde

Vi udfører flere forskellige former for gravearbejde. Deriblandt:

✔ Nyt vandstik til nybyg eller ved utætheder på rør i jorden.
✔ Udskiftning af vand og varmerør i jorden på egen grund.
✔ Udlægning af vandrør til kolonihave, sommerhus, annex, staldbygninger eller andre bygninger.
✔ Etablering af drikkevandsløsninger til dyrefolde og automatvanding.

Vores kunder er glade

5 stjerner for fuld tilfredshed

5 stjerner for fuld tilfredshed.
Ved henvendelse til Schønemann vendte de hurtigt tilbage. De kom hjem til os for at kigge på opgaven, de mailede hurtigt et tilbud, de udskiftede vores varmtvandsbeholder, virkeligt pænt udført arbejde, og de rare gutter ryddede også pænt op efter sig.
Kan sagtens anbefale Schønemanns, thumps up :-)

Susan

Perfekt service og professionelt arbejde

Vi har netop anvendt Schønemanns VVS til installation af et stor blødgøringsanlæg. Det var en rigtig god oplevelse. Alt blev leveret og installeret til tiden og gennemført super professionelt af meget høflige medarbejdere. Efter endt arbejdsdag blev arbejdspladsen efterladt – fuldstændig og grundig rengjort.

Tip-Top : kan ikke gøres bedre!

Anders

Perfekt opgaveudførsel

Havde haft problemer med en VVS-installationsopgave fra et andet firma, der ikke kunne finde ud af tilslutte vaske- og opvaskemaskine samt armatur korrekt.

Ringede til Schønemanns pga. de gode anmeldelser herinde. Løste opgaven perfekt, og hjalp til med at finde løsninger ift. at flytte vand ind bag gipsvæg, og fixede alle de fejl min tidligere VVS’er havde lavet.

Imødekommende, effektive og kom til tiden. Pris som estimeret.

Vittum

Vi har hvad du skal bruge

For at sikre hurtig og professionel hjælp, råder vi over vores egne gravemaskiner, og dygtige maskinførere. Skulle der være behov for andet eller større udstyr har vi adgang til dette gennem vores samarbejdspartnere.
Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en opgave der kræver gravemaskiner eller andet tungt udstyr.

Kontakt os i dag

Hos Schønemanns VVS & Blik ligger vi inde med erfaringen til at tilgå forskellige former for gravearbejde. Ring til os i dag på 91 100 600 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

© Copyright - Schønemanns VVS
Call Now ButtonRing op