Service­aftale

Service­aftale

Boligforening eller boligselskab

Er du en boligforening eller et boligselskab, som står og mangler en trofast og pålidelig VVS-installatør? Hos Schønemanns VVS & Blik bygger vi på tillid og gode faste aftaler.

Med os som din trofaste samarbejdspartner får du en VVS-installatør som tager hånd om driften på alle ejendommens VVS-installationer. Vi tilbyder en fordelagtig servicekontrakt, så din forening eller boligselskab ikke behøver at bekymre sig om ejendommens VVS-installationer.

Service­kontrakt med fast interval

Vores servicekontrakt, som er yderst populær hos foreninger og boligselskaber, indebærer blandt andet som en månedligt ydelse:

✔ Udslamning af varmtvandsbeholderen
✔ Aflæsning af energimåler på fjernvarme
✔ Aflæsning af hovedvandmåler
✔ Aflæsning af vandmåler på varmtvandsbeholderen
✔ Aflæsning af termometre på radiatoranlæg og fjernvarme fremløb/retur, samt brugsvandscirkulation
✔ Kontrol af cirkulationspumpe og vandtryk på brugsvands- og varmeanlægget

Halvårlige ydelser

Herudover foretager vi også halvårlige ydelser, herunder blandt andet:

✔ Nedlukning af radiatoranlæg i sommerperioden
✔ Opstart af radiatoranlæg inden vinterperioden
✔ Afprøvning af sikkerhedsventiler
✔ Motion af ventiler på hele brugsvands- og varmeanlægget i fyrkælder

Vores kunder er glade

Rigtig fint udført

Rigtig fint udført arbejde med stort engagement for at indfri kundens ønsker. Samtidig er de rigtig gode til at sparre med kunden, så man fælles kommer frem til den helt rigtige løsning. Dejligt at se hvorledes de håndtere uforudsete ting. Helt klart ikke sidste gang jeg anvender dem.

Man kunne ønske at modtage en samlet tidsplan, så det ville være nemmere at kunne følge fremdriften og melde mere præcis videre i forhold til andre.

Finn

Rigtig god service!!!

Vi fik en utrolig god behandling hos Schoenemanns, og ville klart anbefale andre at goere brug af deres service. Det var for det foerste helt utrolig nemt at faa bestilt en tid til besoeg. Desuden var deres personale, der kom paa besoeg, baade dygtige og service-minded og var gode til at forklare problemet og fremlaegge loesningsmuligheder. Vi fik en helt utrolig god behandling og ville helt sikkert igen goere brug af deres service.

Morten

Fremragende service

Jeg havde et mindre fjernvarme-relateret problem og ringede til Schønemanns VVS for at høre, om de kunne komme og ordne det. Det ville de gerne men tilbød også, at de i stedet kunne guide mig gratis over telefonen, hvilket jeg takkede ja til. Skønt at få det ordnet med det samme og samtidig blive lidt klogere på sit varmesystem. Det ser ud til, at jeg har fundet min lokale VVS’er til fremtidige opgaver.

Kristian

Døgnvagt og telefon­support

Der følger derudover også døgnvagt og 24/7 telefonsupport med i servicekontrakten. Det er muligt at tilkøbe kontrol & service af tilbagestrømningssikringer jf. DS/EN1717:

2 ventiler – 1.250,- ekskl. moms pr. år pr. ventil
6 ventiler – 1.050,- eksl. moms pr. år pr. ventil
6+ ventiler – 850,- ekskl moms pr. år pr. ventil

Vil du også drage fordel af vores serviceaftale?

Kontakt os på 91 100 600 for at høre mere om vores fordelagtige serviceaftale. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

© Copyright - Schønemanns VVS
Ring op