Radiator, gulvvarme eller andet?

Overvejer du at få installeret gulvvarme eller har du måske et problem i bebyggelse med at varmen ikke kommer ordentligt rundt? Hvis varmesystemet ikke er vedligeholdt således at det fungerer optimalt, sker det at det tager længere tid, før dit hjem er varmet op. Ydermere er et varmesystem, der ikke bliver vedligeholdt, en dyr affære.

Varme typer

Hos Schønemann VVS & Blik har vi udført mange former for løsninger og vedligeholdelse inden for varme, herunder blandt andet:

✔ Installation og reparation af fjernvarme og centralvarmeanlæg
✔ Nyinstallation og reparation af radiatorer
✔ Reparation af gulvvarme og varmestyring
✔ Skabe effektivitet i større bebyggelser, så alle har varme og varmt vand
✔ Vedligeholdelse af varmeanlæg så der undgås luft i radiatorer
… og mange andre typer varmeopgaver.

Vores kunder er glade

Rigtig fint udført

Rigtig fint udført arbejde med stort engagement for at indfri kundens ønsker. Samtidig er de rigtig gode til at sparre med kunden, så man fælles kommer frem til den helt rigtige løsning. Dejligt at se hvorledes de håndtere uforudsete ting. Helt klart ikke sidste gang jeg anvender dem.

Man kunne ønske at modtage en samlet tidsplan, så det ville være nemmere at kunne følge fremdriften og melde mere præcis videre i forhold til andre.

Finn

Rigtig god service!!!

Vi fik en utrolig god behandling hos Schoenemanns, og ville klart anbefale andre at goere brug af deres service. Det var for det foerste helt utrolig nemt at faa bestilt en tid til besoeg. Desuden var deres personale, der kom paa besoeg, baade dygtige og service-minded og var gode til at forklare problemet og fremlaegge loesningsmuligheder. Vi fik en helt utrolig god behandling og ville helt sikkert igen goere brug af deres service.

Morten

Fremragende service

Jeg havde et mindre fjernvarme-relateret problem og ringede til Schønemanns VVS for at høre, om de kunne komme og ordne det. Det ville de gerne men tilbød også, at de i stedet kunne guide mig gratis over telefonen, hvilket jeg takkede ja til. Skønt at få det ordnet med det samme og samtidig blive lidt klogere på sit varmesystem. Det ser ud til, at jeg har fundet min lokale VVS’er til fremtidige opgaver.

Kristian

Få en trofast VVS’er i ryggen

Det er vigtigt at installationen af et nyt varmeanlæg bliver udført korrekt. Du bør derfor altid få en af vores erfarne fagfolk ind over din nye opgave. På denne måde sikrer du også, at installationen udføres efter gældende regler og lovgivning.

Vi går til enhver opgave ved at indgå i tæt dialog med dig som kunde, så vi kan levere en så skræddersyet løsning til dig som muligt. Vi tilbyder at levere og opsætte din nye varmeinstallation, så du blot skal læne dig tilbage og lade os klare det hårde arbejde.

Vi er medlem af TEKNIQ Garantiordningen, som er din garanti for tryghed og kvalitet. Dette betyder naturligvis også, at vi er perfektionister i vores arbejdsgang, så du ikke behøver at fundere over fejl på installationen.

Kontakt os i dag

Hos Schønemanns VVS & Blik ligger vi inde med erfaringen til at tilgå alle typer varme-opgaver – store som små. Vi udfører varmeløsninger for private, erhverv, boligselskaber samt foreninger. Ring til os i dag på 91 100 600 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

© Copyright - Schønemanns VVS
Ring op