Radiator, gulvvarme eller andet?

Overvejer du at få installeret gulvvarme eller har du måske et problem i bebyggelse med at varmen ikke kommer ordentligt rundt? Hvis varmesystemet ikke er vedligeholdt således at det fungerer optimalt, sker det at det tager længere tid, før dit hjem er varmet op. Ydermere er et varmesystem, der ikke bliver vedligeholdt, en dyr affære.

Varme typer

Hos Schønemann VVS & Blik har vi udført mange former for løsninger og vedligeholdelse inden for varme, herunder blandt andet:

✔ Installation og reparation af fjernvarme og centralvarmeanlæg
✔ Nyinstallation og reparation af radiatorer
✔ Reparation af gulvvarme og varmestyring
✔ Skabe effektivitet i større bebyggelser, så alle har varme og varmt vand
✔ Vedligeholdelse af varmeanlæg så der undgås luft i radiatorer
… og mange andre typer varmeopgaver.

Vores kunder er glade

5 stjerner for fuld tilfredshed

5 stjerner for fuld tilfredshed.
Ved henvendelse til Schønemann vendte de hurtigt tilbage. De kom hjem til os for at kigge på opgaven, de mailede hurtigt et tilbud, de udskiftede vores varmtvandsbeholder, virkeligt pænt udført arbejde, og de rare gutter ryddede også pænt op efter sig.
Kan sagtens anbefale Schønemanns, thumps up :-)

Susan

Perfekt service og professionelt arbejde

Vi har netop anvendt Schønemanns VVS til installation af et stor blødgøringsanlæg. Det var en rigtig god oplevelse. Alt blev leveret og installeret til tiden og gennemført super professionelt af meget høflige medarbejdere. Efter endt arbejdsdag blev arbejdspladsen efterladt – fuldstændig og grundig rengjort.

Tip-Top : kan ikke gøres bedre!

Anders

Perfekt opgaveudførsel

Havde haft problemer med en VVS-installationsopgave fra et andet firma, der ikke kunne finde ud af tilslutte vaske- og opvaskemaskine samt armatur korrekt.

Ringede til Schønemanns pga. de gode anmeldelser herinde. Løste opgaven perfekt, og hjalp til med at finde løsninger ift. at flytte vand ind bag gipsvæg, og fixede alle de fejl min tidligere VVS’er havde lavet.

Imødekommende, effektive og kom til tiden. Pris som estimeret.

Vittum

Få en trofast VVS’er i ryggen

Det er vigtigt at installationen af et nyt varmeanlæg bliver udført korrekt. Du bør derfor altid få en af vores erfarne fagfolk ind over din nye opgave. På denne måde sikrer du også, at installationen udføres efter gældende regler og lovgivning.

Vi går til enhver opgave ved at indgå i tæt dialog med dig som kunde, så vi kan levere en så skræddersyet løsning til dig som muligt. Vi tilbyder at levere og opsætte din nye varmeinstallation, så du blot skal læne dig tilbage og lade os klare det hårde arbejde.

Vi er medlem af TEKNIQ Garantiordningen, som er din garanti for tryghed og kvalitet. Dette betyder naturligvis også, at vi er perfektionister i vores arbejdsgang, så du ikke behøver at fundere over fejl på installationen.

Kontakt os i dag

Hos Schønemanns VVS & Blik ligger vi inde med erfaringen til at tilgå alle typer varme-opgaver – store som små. Vi udfører varmeløsninger for private, erhverv, boligselskaber samt foreninger. Ring til os i dag på 91 100 600 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

© Copyright - Schønemanns VVS
Call Now ButtonRing op