VOLA indbyder til det smukke

Står du og mangler det næste luksuriøse touch til dit badeværelse eller køkken? Hos Schønemanns VVS & Blik er vi certificerede VOLA-installatører, og vi har stor erfaring i installation af alle typer armaturer. Et armatur fra VOLA er rendyrket luksus og prikken over i’et i forbindelse med nybyggeri og renovering.

VOLA armatur

Hvis du skal sikre dig en langtidsholdbar løsning i forbindelse med din nye VOLA armatur, skal du vælge os som din VVS’er. Vi er løbende på kurser hos VOLAs danske hovedkontor i Horsens. Her videreuddanner vi os jævnligt, således at du altid kan forvente professionelle og langtidsholdbare løsninger med smukke vandhaner, brusere m.v.

Når du vælger os i forbindelse med køb eller reparation af VOLA, sørger vi for, i samarbejde med VOLAs serviceafdeling, at udvælge alle delene til netop din VOLA løsning. På denne måde skræddersyer vi en løsning som emmer af eksklusivitet, og som kan være et smukt touch til et allerede smukt badeværelse eller køkken.

Vores kunder er glade

Rigtig fint udført

Rigtig fint udført arbejde med stort engagement for at indfri kundens ønsker. Samtidig er de rigtig gode til at sparre med kunden, så man fælles kommer frem til den helt rigtige løsning. Dejligt at se hvorledes de håndtere uforudsete ting. Helt klart ikke sidste gang jeg anvender dem.

Man kunne ønske at modtage en samlet tidsplan, så det ville være nemmere at kunne følge fremdriften og melde mere præcis videre i forhold til andre.

Finn

Rigtig god service!!!

Vi fik en utrolig god behandling hos Schoenemanns, og ville klart anbefale andre at goere brug af deres service. Det var for det foerste helt utrolig nemt at faa bestilt en tid til besoeg. Desuden var deres personale, der kom paa besoeg, baade dygtige og service-minded og var gode til at forklare problemet og fremlaegge loesningsmuligheder. Vi fik en helt utrolig god behandling og ville helt sikkert igen goere brug af deres service.

Morten

Fremragende service

Jeg havde et mindre fjernvarme-relateret problem og ringede til Schønemanns VVS for at høre, om de kunne komme og ordne det. Det ville de gerne men tilbød også, at de i stedet kunne guide mig gratis over telefonen, hvilket jeg takkede ja til. Skønt at få det ordnet med det samme og samtidig blive lidt klogere på sit varmesystem. Det ser ud til, at jeg har fundet min lokale VVS’er til fremtidige opgaver.

Kristian

Fagmænd med stor erfaring

Hvis du skal sikre dig, at din VOLA installation skal holde i mange år, bør du altid benytte dig af en af vores dygtige fagmænd. Med mange års erfaring med installation af VOLA, er vi det oplagte valg til din VOLA installation.

Dette betyder at du aldrig skal bekymre dig om en installation, da vi altid tilgår en opgave med et perfektionistisk udgangspunkt, og vi går ikke, før du er tilfreds med resultatet.

Vi er din VOLA-montør

Kontakt os i dag på 91 100 600 for at høre mere om alle fordelene ved armaturer fra VOLA. Vi vægter vores kundeservice meget højt, og du vil derfor opleve at der bliver taget en subjektiv tilgang til din opgave, således at du er sikret en skræddersyet løsning.

Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden,

© Copyright - Schønemanns VVS
Ring op