VOLA indbyder til det smukke

Står du og mangler det næste luksuriøse touch til dit badeværelse eller køkken? Hos Schønemanns VVS & Blik er vi certificerede VOLA-installatører, og vi har stor erfaring i installation af alle typer armaturer. Et armatur fra VOLA er rendyrket luksus og prikken over i’et i forbindelse med nybyggeri og renovering.

VOLA armatur

Hvis du skal sikre dig en langtidsholdbar løsning i forbindelse med din nye VOLA armatur, skal du vælge os som din VVS’er. Vi er løbende på kurser hos VOLAs danske hovedkontor i Horsens. Her videreuddanner vi os jævnligt, således at du altid kan forvente professionelle og langtidsholdbare løsninger med smukke vandhaner, brusere m.v.

Når du vælger os i forbindelse med køb eller reparation af VOLA, sørger vi for, i samarbejde med VOLAs serviceafdeling, at udvælge alle delene til netop din VOLA løsning. På denne måde skræddersyer vi en løsning som emmer af eksklusivitet, og som kan være et smukt touch til et allerede smukt badeværelse eller køkken.

Vores kunder er glade

5 stjerner for fuld tilfredshed

5 stjerner for fuld tilfredshed.
Ved henvendelse til Schønemann vendte de hurtigt tilbage. De kom hjem til os for at kigge på opgaven, de mailede hurtigt et tilbud, de udskiftede vores varmtvandsbeholder, virkeligt pænt udført arbejde, og de rare gutter ryddede også pænt op efter sig.
Kan sagtens anbefale Schønemanns, thumps up :-)

Susan

Perfekt service og professionelt arbejde

Vi har netop anvendt Schønemanns VVS til installation af et stor blødgøringsanlæg. Det var en rigtig god oplevelse. Alt blev leveret og installeret til tiden og gennemført super professionelt af meget høflige medarbejdere. Efter endt arbejdsdag blev arbejdspladsen efterladt – fuldstændig og grundig rengjort.

Tip-Top : kan ikke gøres bedre!

Anders

Perfekt opgaveudførsel

Havde haft problemer med en VVS-installationsopgave fra et andet firma, der ikke kunne finde ud af tilslutte vaske- og opvaskemaskine samt armatur korrekt.

Ringede til Schønemanns pga. de gode anmeldelser herinde. Løste opgaven perfekt, og hjalp til med at finde løsninger ift. at flytte vand ind bag gipsvæg, og fixede alle de fejl min tidligere VVS’er havde lavet.

Imødekommende, effektive og kom til tiden. Pris som estimeret.

Vittum

Fagmænd med stor erfaring

Hvis du skal sikre dig, at din VOLA installation skal holde i mange år, bør du altid benytte dig af en af vores dygtige fagmænd. Med mange års erfaring med installation af VOLA, er vi det oplagte valg til din VOLA installation.

Dette betyder at du aldrig skal bekymre dig om en installation, da vi altid tilgår en opgave med et perfektionistisk udgangspunkt, og vi går ikke, før du er tilfreds med resultatet.

Vi er din VOLA-montør

Kontakt os i dag på 91 100 600 for at høre mere om alle fordelene ved armaturer fra VOLA. Vi vægter vores kundeservice meget højt, og du vil derfor opleve at der bliver taget en subjektiv tilgang til din opgave, således at du er sikret en skræddersyet løsning.

Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden,

© Copyright - Schønemanns VVS
Call Now ButtonRing op