Schønemanns er din VVS’er

Hos Schønemanns VVS & Blik udfører vi en bred vifte af VVS opgaver i hele Nordsjælland og København. Vi varetager VVS-opgaver af ethvert omfang, uanset om du er privat, virksomhed eller boligforening.

Vores team af professionelle fagfolk har et stærkt værdisæt, som vi alle arbejder ud fra:

✔ Tæt kundedialog
✔ God service
✔ Høj kvalitet

På denne måde går vi aldrig på kompromis med de vigtigste aspekter af din opgave, og sørger for at du også ved, hvad der skal ske fra start til slut.

VVS-installatør med fokus på kvalitet

Hos Schønemanns VVS & Blik finder du veluddannede fagfolk, som aldrig går på kompromis med kvalitet og service. Vi går meget op i tillid, og du bliver altid taget seriøst. Vi er stolte af, at kunne prale med, at være de mest servicemindede VVS’ere i branchen.

Vi udfører en bred vifte af VVS-opgaver, herunder blandt andet:

✔ Udskiftning af toilet og håndvask
✔ Udskiftning eller nyinstallation af radiatorer
✔ Vedligeholdelse eller nyinstallation af varmeanlæg
✔ Reparation af utætte rør
✔ Installation af opvaskemaskiner, vaskemaskiner og industrianlæg
✔ Montering af armaturer fx. Grohe, Dornbracht og de yderst populære VOLA som produceres i Horsens.

Vores kunder er glade

Rigtig fint udført

Rigtig fint udført arbejde med stort engagement for at indfri kundens ønsker. Samtidig er de rigtig gode til at sparre med kunden, så man fælles kommer frem til den helt rigtige løsning. Dejligt at se hvorledes de håndtere uforudsete ting. Helt klart ikke sidste gang jeg anvender dem.

Man kunne ønske at modtage en samlet tidsplan, så det ville være nemmere at kunne følge fremdriften og melde mere præcis videre i forhold til andre.

Finn

Rigtig god service!!!

Vi fik en utrolig god behandling hos Schoenemanns, og ville klart anbefale andre at goere brug af deres service. Det var for det foerste helt utrolig nemt at faa bestilt en tid til besoeg. Desuden var deres personale, der kom paa besoeg, baade dygtige og service-minded og var gode til at forklare problemet og fremlaegge loesningsmuligheder. Vi fik en helt utrolig god behandling og ville helt sikkert igen goere brug af deres service.

Morten

Fremragende service

Jeg havde et mindre fjernvarme-relateret problem og ringede til Schønemanns VVS for at høre, om de kunne komme og ordne det. Det ville de gerne men tilbød også, at de i stedet kunne guide mig gratis over telefonen, hvilket jeg takkede ja til. Skønt at få det ordnet med det samme og samtidig blive lidt klogere på sit varmesystem. Det ser ud til, at jeg har fundet min lokale VVS’er til fremtidige opgaver.

Kristian

Hvornår kan du ordne det selv?

Generelt må du selv montere og udskifte toiletter, armaturer og radiatorer. Hertil er det dog et krav at du kan lukke for vandet via en stophane ved armaturet eller toilettet. Det sker dog hyppigt efterfølgende skade efter en gør-det-selv installation, hvorfor det altid er en god idé at få en dygtig fagmand ud på opgaven. Udover at få et langtidsholdbart og sikkert resultat, er du bedre sikret, hvis der skulle ske skader eller fejl i forbindelse med VVS-installationen.

Kontakt Schønemanns VVS

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du kan eller må udføre en montering selv, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os i dag på 91 100 600 og få en helt uforpligtende snak med en af vores dygtige fagfolk om din situation. Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

© Copyright - Schønemanns VVS
Ring op