Schønemanns er din VVS’er

Hos Schønemanns VVS & Blik udfører vi en bred vifte af VVS opgaver i hele Nordsjælland og København. Vi varetager VVS-opgaver af ethvert omfang, uanset om du er privat, virksomhed eller boligforening.

Vores team af professionelle fagfolk har et stærkt værdisæt, som vi alle arbejder ud fra:

✔ Tæt kundedialog
✔ God service
✔ Høj kvalitet

På denne måde går vi aldrig på kompromis med de vigtigste aspekter af din opgave, og sørger for at du også ved, hvad der skal ske fra start til slut.

VVS-installatør med fokus på kvalitet

Hos Schønemanns VVS & Blik finder du veluddannede fagfolk, som aldrig går på kompromis med kvalitet og service. Vi går meget op i tillid, og du bliver altid taget seriøst. Vi er stolte af, at kunne prale med, at være de mest servicemindede VVS’ere i branchen.

Vi udfører en bred vifte af VVS-opgaver, herunder blandt andet:

✔ Udskiftning af toilet og håndvask
✔ Udskiftning eller nyinstallation af radiatorer
✔ Vedligeholdelse eller nyinstallation af varmeanlæg
✔ Reparation af utætte rør
✔ Installation af opvaskemaskiner, vaskemaskiner og industrianlæg
✔ Montering af armaturer fx. Grohe, Dornbracht og de yderst populære VOLA som produceres i Horsens.

Vores kunder er glade

5 stjerner for fuld tilfredshed

5 stjerner for fuld tilfredshed.
Ved henvendelse til Schønemann vendte de hurtigt tilbage. De kom hjem til os for at kigge på opgaven, de mailede hurtigt et tilbud, de udskiftede vores varmtvandsbeholder, virkeligt pænt udført arbejde, og de rare gutter ryddede også pænt op efter sig.
Kan sagtens anbefale Schønemanns, thumps up :-)

Susan

Perfekt service og professionelt arbejde

Vi har netop anvendt Schønemanns VVS til installation af et stor blødgøringsanlæg. Det var en rigtig god oplevelse. Alt blev leveret og installeret til tiden og gennemført super professionelt af meget høflige medarbejdere. Efter endt arbejdsdag blev arbejdspladsen efterladt – fuldstændig og grundig rengjort.

Tip-Top : kan ikke gøres bedre!

Anders

Perfekt opgaveudførsel

Havde haft problemer med en VVS-installationsopgave fra et andet firma, der ikke kunne finde ud af tilslutte vaske- og opvaskemaskine samt armatur korrekt.

Ringede til Schønemanns pga. de gode anmeldelser herinde. Løste opgaven perfekt, og hjalp til med at finde løsninger ift. at flytte vand ind bag gipsvæg, og fixede alle de fejl min tidligere VVS’er havde lavet.

Imødekommende, effektive og kom til tiden. Pris som estimeret.

Vittum

Hvornår kan du ordne det selv?

Generelt må du selv montere og udskifte toiletter, armaturer og radiatorer. Hertil er det dog et krav at du kan lukke for vandet via en stophane ved armaturet eller toilettet. Det sker dog hyppigt efterfølgende skade efter en gør-det-selv installation, hvorfor det altid er en god idé at få en dygtig fagmand ud på opgaven. Udover at få et langtidsholdbart og sikkert resultat, er du bedre sikret, hvis der skulle ske skader eller fejl i forbindelse med VVS-installationen.

Kontakt Schønemanns VVS

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du kan eller må udføre en montering selv, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os i dag på 91 100 600 og få en helt uforpligtende snak med en af vores dygtige fagfolk om din situation. Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

© Copyright - Schønemanns VVS
Call Now ButtonRing op