VVS’er med speciale i erhvervsaftaler

Hos Schønemanns VVS & Blik kan vi udføre en række forskellige VVS opgaver i København og Nordsjælland for erhvervskunder i ethvert omfang. Vi arbejder effektivt og professionelt, og altid med hensyn til processerne i din virksomhed. Vi er specialister i servicering af virksomheder og har flere års erfaring med reparation og vedligehold af diverse erhvervsinstallationer.

Har du brug for en VVS installatør til at servicere dine installationer, er vi parate til at løfte opgaven – både på enkeltstående og ved faste aftaler. Vi løser opgaver i ethvert omfang, og grundet vores vagtordning, kan vi altid sikre, at produktionen hurtigt kommer op at køre igen, i tilfælde af et nedbrud. Vi leverer løsninger i højeste kvalitet, således vi sikrer trygheden i din virksomhed. Med vores vagtordning har du adgang til en akut VVS’er alle døgnets timer, 365 dage om året.

Få en fast VVS installatør til din virksomhed

Når din virksomhed indgår en aftale med Schønemanns VVS & Blik, får du en fast VVS installatør med et dybt kendskab til alle virksomhedens installationer. Dette sikrer hurtig og effektiv service hver eneste gang. Vi kan blandt andet hjælpe med følgende:

  • Installation af industrianlæg og vaskemaskiner
  • Reparation af VVS installationer
  • Udskiftning af armatur
  • Løbende service og vedligeholdelse af VVS
  • Reparation og vedligeholdelse af eksisterende anlæg
  • Optimering af eksisterende anlæg

Vi har i flere år samarbejdet med mange typer erhvervskunder, hvorfor vi har opnået et stort kendskab til behovene for VVS service i både private og offentlige virksomheder. Ønsker du os som din VVS installatør, laver vi gerne en fleksibel aftale, som passer behovene i din virksomhed. Med os som din samarbejdspartner kan vi altid stå for at sikre og vedligeholde din virksomhed. Opstår der et akut problem, løser vi det med det samme med vores vagtordning.

Typiske eksempler på kunder er blandt andet restauranter, som både spænder fra den lille café, til nogen af hovedstadens mest anerkendte restauranter. Derudover servicerer vi også børnehaver, skoler og lignende institutioner.

Vores kunder er glade

Rigtig fint udført

Rigtig fint udført arbejde med stort engagement for at indfri kundens ønsker. Samtidig er de rigtig gode til at sparre med kunden, så man fælles kommer frem til den helt rigtige løsning. Dejligt at se hvorledes de håndtere uforudsete ting. Helt klart ikke sidste gang jeg anvender dem.

Man kunne ønske at modtage en samlet tidsplan, så det ville være nemmere at kunne følge fremdriften og melde mere præcis videre i forhold til andre.

Finn

Rigtig god service!!!

Vi fik en utrolig god behandling hos Schoenemanns, og ville klart anbefale andre at goere brug af deres service. Det var for det foerste helt utrolig nemt at faa bestilt en tid til besoeg. Desuden var deres personale, der kom paa besoeg, baade dygtige og service-minded og var gode til at forklare problemet og fremlaegge loesningsmuligheder. Vi fik en helt utrolig god behandling og ville helt sikkert igen goere brug af deres service.

Morten

Fremragende service

Jeg havde et mindre fjernvarme-relateret problem og ringede til Schønemanns VVS for at høre, om de kunne komme og ordne det. Det ville de gerne men tilbød også, at de i stedet kunne guide mig gratis over telefonen, hvilket jeg takkede ja til. Skønt at få det ordnet med det samme og samtidig blive lidt klogere på sit varmesystem. Det ser ud til, at jeg har fundet min lokale VVS’er til fremtidige opgaver.

Kristian

Få en aftale hos os – det er gratis

Er du interesseret i at lave en aftale med os, er du velkommen til at kontakte os. En aftale hos os koster ikke jeres virksomhed noget, og en af fordelene er blandt andet at den tekniker, som bliver tilknyttet til jeres virksomhed, kommer ud og gennemgår alle installationer med det samme.

På denne måde opnår vi den nødvendige kendskab til alle anlæggens opbygninger, og vi kan således hjælpe så snart problemet opstår. I sparer således både tid og penge, da vi i så fald ikke har behov for at lære anlægget at kende, når problemet først er sket.

Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål, som du måtte have, og ligeledes kommer vi gerne med et tilbud på den ønskede løsning. Du kan ringe til os på telefon 91 100 600 for en snak med en fagperson.

Kontakt Schønemanns VVS

Ring og få et uforpligtende tilbud på 91 100 600 og lad os tage en snak om dine behov. Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

© Copyright - Schønemanns VVS
Ring op