Schønemanns VVS

Schønemanns VVS & Blik er en familieejet virksomhed, der beskæftiger ca. 10 mand + Kontorpersonale. Vores fokus har altid været høj kundetilfredshed, og vi går aldrig på kompromis med materialer eller service.

Alle vores VVS’ere har været igennem grundige prøveforløb inden ansættelser, og er alle valgt ud fra deres store kompetencer og servicemind. På denne måde sikrer vi at virksomhed og medarbejder passer sammen.

Alle fordelene ved at vælge os

Vores virksomhed er autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen til at arbejde med gas, vand & varme, som betyder at vi kan varetage alle typer opgave inden for VVS-faget. Vores dygtige fagmænd varetager VVS-opgaver i alle omfang, uanset om du er privat, virksomhed eller boligforening.

Udover at vi har branchens bedste service, er vores virksomhed også medlem af brancheorganisationen TEKNIQ samtidig med at vi er en del af TEKNIQ’s garantiordning. Denne garantiordning sikrer at du altid får foretaget en langtidsholdbar løsning.

Du får altid en skræddersyet løsning til dit projekt, og du bliver som kunde altid taget seriøst.

Vores kunder er glade

5 stjerner for fuld tilfredshed

5 stjerner for fuld tilfredshed.
Ved henvendelse til Schønemann vendte de hurtigt tilbage. De kom hjem til os for at kigge på opgaven, de mailede hurtigt et tilbud, de udskiftede vores varmtvandsbeholder, virkeligt pænt udført arbejde, og de rare gutter ryddede også pænt op efter sig.
Kan sagtens anbefale Schønemanns, thumps up :-)

Susan

Perfekt service og professionelt arbejde

Vi har netop anvendt Schønemanns VVS til installation af et stor blødgøringsanlæg. Det var en rigtig god oplevelse. Alt blev leveret og installeret til tiden og gennemført super professionelt af meget høflige medarbejdere. Efter endt arbejdsdag blev arbejdspladsen efterladt – fuldstændig og grundig rengjort.

Tip-Top : kan ikke gøres bedre!

Anders

Perfekt opgaveudførsel

Havde haft problemer med en VVS-installationsopgave fra et andet firma, der ikke kunne finde ud af tilslutte vaske- og opvaskemaskine samt armatur korrekt.

Ringede til Schønemanns pga. de gode anmeldelser herinde. Løste opgaven perfekt, og hjalp til med at finde løsninger ift. at flytte vand ind bag gipsvæg, og fixede alle de fejl min tidligere VVS’er havde lavet.

Imødekommende, effektive og kom til tiden. Pris som estimeret.

Vittum

Vi rykker ud i hele Nordsjælland og i København

Vores dygtige og erfarne VVS-installatører står klar til at hjælpe dig. Vi rykker ud til akut opståede skader og udfører alle typer VVS arbejde i nærheden af dig.

Vi er altid klar til at køre ud fra Dyssegård og Helsinge, hvorfra vi servicerer hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt Schønemanns VVS

Ring og få et uforpligtende tilbud på 91 100 600 og lad os tage en snak om dine behov. Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

© Copyright - Schønemanns VVS
Call Now ButtonRing op