Schønemanns VVS

Schønemanns VVS & Blik er en familieejet virksomhed, der beskæftiger ca. 5 mand + Kontorpersonale. Vores fokus har altid været høj kundetilfredshed, og vi går aldrig på kompromis med materialer eller service.

Alle vores VVS’ere har været igennem grundige prøveforløb inden ansættelser, og er alle valgt ud fra deres store kompetencer og servicemind. På denne måde sikrer vi at virksomhed og medarbejder passer sammen.

Alle fordelene ved at vælge os

Vores virksomhed er autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen til at arbejde med gas, vand & varme, som betyder at vi kan varetage alle typer opgave inden for VVS-faget. Vores dygtige fagmænd varetager VVS-opgaver i alle omfang, uanset om du er privat, virksomhed eller boligforening.

Udover at vi har branchens bedste service, er vores virksomhed også medlem af brancheorganisationen TEKNIQ samtidig med at vi er en del af TEKNIQ’s garantiordning. Denne garantiordning sikrer at du altid får foretaget en langtidsholdbar løsning.

Du får altid en skræddersyet løsning til dit projekt, og du bliver som kunde altid taget seriøst.

Vores kunder er glade

Rigtig fint udført

Rigtig fint udført arbejde med stort engagement for at indfri kundens ønsker. Samtidig er de rigtig gode til at sparre med kunden, så man fælles kommer frem til den helt rigtige løsning. Dejligt at se hvorledes de håndtere uforudsete ting. Helt klart ikke sidste gang jeg anvender dem.

Man kunne ønske at modtage en samlet tidsplan, så det ville være nemmere at kunne følge fremdriften og melde mere præcis videre i forhold til andre.

Finn

Rigtig god service!!!

Vi fik en utrolig god behandling hos Schoenemanns, og ville klart anbefale andre at goere brug af deres service. Det var for det foerste helt utrolig nemt at faa bestilt en tid til besoeg. Desuden var deres personale, der kom paa besoeg, baade dygtige og service-minded og var gode til at forklare problemet og fremlaegge loesningsmuligheder. Vi fik en helt utrolig god behandling og ville helt sikkert igen goere brug af deres service.

Morten

Fremragende service

Jeg havde et mindre fjernvarme-relateret problem og ringede til Schønemanns VVS for at høre, om de kunne komme og ordne det. Det ville de gerne men tilbød også, at de i stedet kunne guide mig gratis over telefonen, hvilket jeg takkede ja til. Skønt at få det ordnet med det samme og samtidig blive lidt klogere på sit varmesystem. Det ser ud til, at jeg har fundet min lokale VVS’er til fremtidige opgaver.

Kristian

Vi rykker ud i hele Nordsjælland og i København

Vores dygtige og erfarne VVS-installatører står klar til at hjælpe dig. Vi rykker ud til akut opståede skader og udfører alle typer VVS arbejde i nærheden af dig.

Vi er altid klar til at køre ud fra Dyssegård og Helsinge, hvorfra vi servicerer hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt Schønemanns VVS

Ring og få et uforpligtende tilbud på 91 100 600 og lad os tage en snak om dine behov. Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

© Copyright - Schønemanns VVS
Ring op