REGU bliver til Schønemanns VVS

Schønemanns VVS har i mange år udført service for REGU’s mange kunder inden for VVS, drift af varmecentraler og større varmeanlæg samt rådgivning i forhold til energioptimering, Vi har bistået med en lang række af udskiftninger af varmeautomatik og varmecentraler samt 1 og 2 strengere varmeanlæg som ejendomme og foreninger har haft udfordringer med at få til at fungere optimalt.

Da Regu har ændret forretningsfokus har man bedt os i Schønemanns VVS om at overtage disse forpligtigelser og hjælpe kunderne fremover.
Dette er vi stolte over at gøre og vi fortsætter med at yde den service som kunderne er blevet vant til i de år vi allerede har varetaget opgaven for REGU.

I vil derfor ikke opleve anden forskel end navnet på fakturaen og telefonnummeret vi kan kontaktes på. Vores servicefolk er de samme og kender stadig jeres ejendom og varmecentral som vi altid har gjort.

Du er netop nu på vores nye hjemmeside og vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores kunder er glade

5 stjerner for fuld tilfredshed

5 stjerner for fuld tilfredshed.
Ved henvendelse til Schønemann vendte de hurtigt tilbage. De kom hjem til os for at kigge på opgaven, de mailede hurtigt et tilbud, de udskiftede vores varmtvandsbeholder, virkeligt pænt udført arbejde, og de rare gutter ryddede også pænt op efter sig.
Kan sagtens anbefale Schønemanns, thumps up :-)

Susan

Perfekt service og professionelt arbejde

Vi har netop anvendt Schønemanns VVS til installation af et stor blødgøringsanlæg. Det var en rigtig god oplevelse. Alt blev leveret og installeret til tiden og gennemført super professionelt af meget høflige medarbejdere. Efter endt arbejdsdag blev arbejdspladsen efterladt – fuldstændig og grundig rengjort.

Tip-Top : kan ikke gøres bedre!

Anders

Perfekt opgaveudførsel

Havde haft problemer med en VVS-installationsopgave fra et andet firma, der ikke kunne finde ud af tilslutte vaske- og opvaskemaskine samt armatur korrekt.

Ringede til Schønemanns pga. de gode anmeldelser herinde. Løste opgaven perfekt, og hjalp til med at finde løsninger ift. at flytte vand ind bag gipsvæg, og fixede alle de fejl min tidligere VVS’er havde lavet.

Imødekommende, effektive og kom til tiden. Pris som estimeret.

Vittum

Kontakt Schønemanns VVS

Ring og få et uforpligtende tilbud på 91 100 600 og lad os tage en snak om dine behov. Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

Kære Kunde

Grundet de nye corona-tiltag og travlhed i øjeblikket, er vi desværre lidt længere tid om at besvare opkald og mails. Der er også lidt længere ventetid på at få udført arbejdet, så vi håber på jeres forståelse herfor.
Vi hjælper naturligvis gerne, og prioriterer opgaverne så godt som vi kan :)

Pas godt på jer selv i denne tid.

Call Now ButtonRing op